Πολιτική ακύρωσης / Επιστροφών & Υπαναχώρησης

Ακύρωση παραγγελίας

 

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία εντός 24 ωρών από την πραγματοποίησή της. Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε e-mail στο info@hydromarin.gr ή καλέστε στο 210-3471605.

 

Επιστροφή παραγγελίας

 

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση στην κατάσταση παραλαβής από τον πελάτη και χωρίς φθορές. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοίξει, τότε η εταιρεία μπορεί να μην αποδεχθεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, το παραδοθέν προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (π.χ. δελτίο αποστολής ή τιμολόγιο κ.λπ.).

Πριν από κάθε επιστροφή επιβάλλεται  να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , είτε τηλεφωνικά στο 2103471605 και να εγκριθεί από το αρμόδιο τμήμα.

Η αξία των μεταφορικών εξόδων της επιστροφής επιβαρύνει τον αποστολέα.

 

Υπαναχώρηση

 

Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν.

Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η Επιχείρηση υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή των προϊόντων.